Новините които Вие смятате за интересни
1. Апартаменти под наем гр Бяла
Луксозни апартамени под наем в град Бяла. За Вашето незабравимо лято на море.
2. Ика Вендинг - Кафе на зърна и кафе автомати
Кафе на зърна от Ика Вендинг. Кафе капсули за дома и офиса.Сервиз на кафе автомати, поддръжка и обслужване. Вендинг консумативи и резервни части в наличност на склад.
3. BeFemme - дамски бански костюми и плажно облекло
Дамски бански костюми, плажно облекло и плажни аксесоари. Обединяваме качество, модерен дизайн и комфорт.
4. DM Complex
Висококачествени инструменти, продукти за дома, градината и офиса. ДИ ЕМ Комплекс се стреми да предостави на своите клиенти удобство при пазаруване, качествено и бързо обслужване.
5. Основни позиции на осветлението във фотографията
Фотографията е възникнала в резултат на химическа реакция, протичаща при попадане на светлина върху определени материали, и макар че камерите в нашите смартфони са изминали дълъг път от първите фотоапарати с размер на стая, същността на фотографията е останала същата: светлината.
6. Как една настройка на фотоапарата създава дълбочина в снимките
Начинаещите фотографи често се плашат от термина "триъгълник на експозицията" и смятат, че са пропуснали урок по геометрия. Но трите компонента на този триъгълник - бленда, ISO и скорост на затвора са от ключово значение при изучаването на техниката и композицията на изображението.
7. Какво представлява скоростта на затвора при фотоапаратите?
Фотоапаратът прави снимка, като излага цифров сензор (или филм) на светлина. Затворът е просто преграда, която не позволява на светлината да проникне, когато не правите снимка. Натискането на бутона в горната част на фотоапарата (всъщност той се нарича спусък) отваря затвора и когато той е отворен, се записва изображение.
8. Какво прави една снимка добра: 6 основи на фотографията
Подобно на всяко изкуство, фотографията е субективна, но има няколко концепции, които помагат на фотографите да се ориентират във всяко решение, което се взема при създаването на една снимка. Същите тези основи ни помагат да придобием представа за това какво прави една снимка добра.
9. ЦПН - БГ ЕООД - професионално перално оборудване
Изграждане на перални стопанства за индустриално пране. Хотелски перални стопанства. Оборудване на ателиета за химическо чистене.
10. Нуждаете ли се от специално облекло за конна езда?
Ездата включва значително количество движения, включително качване, слизане и различни маневри. Липсата на подвижност може да доведе до инциденти, така че е от решаващо значение за вашето удоволствие и безопасност да носите подходящо облекло.
11. 10 съвета за конна езда за абсолютно начинаещи
Мислите ли да яздите кон за първи път? Нормално е да се чувствате нервни и притеснени за първата езда, все пак става дума за голямо животно. Конната езда е чудесна почивка и много забавна, след като я овладеете. По-долу ще разгледаме десет съвета, подходящи за абсолютно начинаещи.
12. Произход и история на СПА терапията
Днес концепцията за СПА се е усъвършенствала толкова дълбоко, че не би било погрешно да се каже, че се е превърнала в единствена по рода си „вселена“, която е огромна и продължава да се разширява, докато в миналото се е възприемала като ограничена, като обикновена терапия с вана.
13. Как СПА процедурите се отразяват благоприятно на психичното ви здраве
Има много начини, по които денят в СПА центъра е полезен за здравето и подобрява дълголетието. Един ден, изпълнен с релаксация и съсредоточаване върху себе си, може да има положително въздействие и върху психичното ви здраве.
14. Какво се съчетава със среброто? Съвети за стилизиране на бижутата
Изборът на бижута за ежеднвно носене може да бъде труден. Не искате да носите евтини бижута, но може би също така не искате да изглеждате прекалено екстравагантно на работното си място. Среброто е чудесно решение на тази дилема. Независимо от обстановката, сребърните бижута винаги са били вечна класика. Те са достъпн и универслани. Ще откриете перфектния баланс между простота и класа, особено ако знаете какво се съчетава добре с този метал.
15. Какви цветове се съчетават със сребърни бижута?
Това е важен въпрос, на който хората не винаги са сигурни как да отговорят. Защо изобщо трябва да избираме цвят, който „подхожда“, със сигурност простотата и ежедневният вид на среброто го правят лесно за носене с всичко – но това не е непременно вярно.
16. Какви са ползите от носенето на сребърни бижута?
Среброто има дълга история на употреба в медицината и е доказано, че има благоприятни свойства, които могат да помогнат за предотвратяване на разпространението на инфекции. Макар че не е лек за всички медицински състояния, то е важен инструмент за превенция и лечение на инфекции.
17. Съвети при избор на гривна: материали, стилове, размери
Изборът на гривна може да изглежда прост, но има множество фактори, които трябва да се вземат предвид при намирането на идеалната такава. Независимо дали купувате за себе си или за подарък, изборът изисква разбиране на различните налични материали, стиловете и подходящите размери.
18. Основно ръководство за носене на гривни
Китката ви не трябва да е само за часовника ви. Гривните са чудесен аксесоар, който може да окаже истинско въздействие върху облеклото ви. В тази статия ще научите всичко, което трябва да знаете за носенето на гривни.
19. Причини, поради които трябва да притежавате Casio G Shock
Това, което Swatch е за Европа, G-Shock е за Азия и Америка. Освен спортните деятели, знаменитостите и професионалистите, хората с вкус към модата винаги са добавяли G-Shock към своята колекция.
20. Часовници Diesel: вечен стил и ненадминато качество
Както гласи изразът „по дрехите посрещат“, така може да се разберат много неща за човека спрямо начина, по който изглежда. По този начин може да се окаже вярно и това, че по бижутата, които носи, може да се разбере много за него. Това със сигурност е вярно за часовника, който мъжът избира да сложи на ръката си.
<bgsound src="/css/af.mid" loop="infinite">