• Колко време отнема ремонтът на апартамента?

  remont-pokrivi-sanirane.com - 07:58 29.11.2021 [0]

  Планирането на ремонт на апартамент изисква да се вземат предвид много подробности, включително какви материали ще ви трябват, кой ще го направи за вас, откъде да купите материалите и накрая кога ще бъде завършена работата.

 • 7 Съвета За Дизайн, Които Трябва Да Знаете, Преди Да Ремонтирате Банята Си

  modernhaus.net - 07:49 29.11.2021 [0]

  “Преустройството На Банята Не Е Никак Малко Начинание И Нерядко Собствениците На Жилища Се Притесняват От Цената, Която Трябва Да Платят”, Казва Методи Янчов От Фирма За Ремонт На Баня “Янчов Инженеринг”.

 • Тенденции В Строително-Ремонтните Дейности

  modernhaus.net - 07:39 29.11.2021 [0]

  Всеки Е Чул Или Чува Все Още За Популярната Тема, Касаеща Строителството Или По-Конкретно Балонът В Строителната Индустрия.Чакаме го да се спука вече сигурно над 5 години и все съветват роднини и финансисти да не се купува сега жилище, защото се очаква пукане на балона.

 • На коя фирма за ремонти можем да се доверим?

  akport.net - 07:30 29.11.2021 [0]

  Когато стане дума за ремонти, винаги непосредствено идва въпросът “Ами, сега на кой да звънем за това?”Имате ли познат майстор, към когото да се обърнете за съвет? Работили ли сте досега с някакви строителни фирми за ремонти?

 • 7 ползи от хидроизолацията на терасата

  www.bgbella.com - 07:20 29.11.2021 [0]

  Хидроизолацията на тераси е важна част от сградата.снимка саниране на тухлена къщаС развитието на необходимостта от хидроизолация през годините се развиват и хидроизолационните материали. Процесът на хидроизолиране на плоски покриви и тераси стана по-ефикасен с използването на нови материали, приложения…

 • Бактерицидни лампи за дезинфекциране на въздух и вода

  shop.h2o-air.com - 20:52 27.11.2021 [0]

  Дезинфекция на въздуха чрез използването на бактерицидни лампи е сравнително нов метод. Употребата на този тип уреди не се заключава само с пречистване на въздух, но и вода и различни повърхности. В продуктовата ни гама ще намерите както бактерицидна лампа за дома, така и лампи за промишлени обекти,…

 • UV стерилизатори и лампи

  shop.h2o-air.com - 20:50 27.11.2021 [0]

  С течение на годините ултравиолетовата технология се утвърди като метод за сигурeн и ефективен и същевременно икономичен начин за дезинфекция на вода. Всички микроорганизми напрактика са податливи на ултравиолетова дезинфекция. Използването на ултравиолетова светлина е бърз и безопасен метод за дезинфекция…

 • Пречистване на вода у дома

  shop.h2o-air.com - 20:48 27.11.2021 [0]

  В настоящата статия ще опишем основни методи и способи за пречистване на вода у дома. Ще разгледаме различни специфики и технологии. Преди да стигнем до същината обаче, нека разберем защо е необходимо пречистване на водата.

 • Предимствата на технологичното ежедневие: Ето как може да се възползваме от тях с помощта на смарт часовниците

  piratskapartia.bg - 01:31 27.11.2021 [1]

  Темповете, с които се развива нашето общество, са наистина бързи. Докато излезе поредната джаджа на пазара и установяваме, че не можем да дадем обяснение на живота си преди нея. И това е в реда на нещата.

 • 3 стратегически хода при подготовка за пенсиониране

  www.dennews.bg - 01:22 27.11.2021 [1]

  Всъщност процесът започва години по-рано, защото самата подготовка изисква време, което от своя страна Ви гарантира спокойствие на следващ етап. Непрекъснатото повишаване на пенсионната възраст е сериозно предизвикателство за мнозина.

 • Има ли перфектен матрак и как да го изберем

  nashiadom.com - 01:15 27.11.2021 [1]

  Какво е най-важното, когато избираме матрак за семейната спалня? Или може би предпочитаме да спим сами на него? Въпрос на лично предпочитание, който не измества основната тема, свързана с това как да подходим, за да си осигурим уют и здравословна почивка.

 • Възможностите на ваша страна: Как може да се възползвате от регистрацията си в ефбет?

  www.fyusoccer.com - 01:00 27.11.2021 [1]

  Независимо с какво сте решили да се занимаете, както в професионален, така и в любителски план, е важно да си направите реален разбор и да сте наясно с всички варианти, които ви се предлагат. Всичко останало граничи с аматьорството, даже и с глупостта. Да се възползвате максимално от наличните шансове…

 • Късмет или усет към играта – коя е печелившата стратегия

  www.tds.co.rs - 00:44 27.11.2021 [1]

  Спортните залози идват от зората на човешката история. За нас, хората, винаги е било важно се стремим към по-добро и обещаващо бъдеще, да преследваме успеха и да рискуваме, когато целта си заслужава. Първата крачка към нея, когато говорим за игрите от този вид, е създаване на профил и безплатна регистрация…

 • 4 задължителни стъпки при подновяване на гражданска отговорност

  zovnews.com - 00:30 27.11.2021 [1]

  Всеки собственик на автомобил знае, че не може да си позволи да рискува да остане без задължителната застраховка гражданска отговорност. Нарушителите си носят последствията, а останалите – нужна им е стратегия за бързо и удобно подновяване на необходимите документи.

 • По стъпките на най-добрите: Може ли да спортуваме като професионалисти

  www.izlez.mk - 00:03 27.11.2021 [1]

  Това, че не се занимавате професионално с даден спорт, не се явява пречка да сте наистина добри в него. Ако сте заредени с достатъчно хъс и постоянство, дори професионалистите могат да останат впечатлени. За да се справите подобаващо, ще са ви необходими няколко неща. Тук ще разгледаме най-важните от…

 • 3 изненадващи промени: Какво се случва след покупката на смарт часовник

  prodajba.com - 23:57 26.11.2021 [1]

  Има хора, които все още залагат на стандартни модели, независимо за какъв вид мобилно устройство говорим. Техните очаквания са удовлетворени, ако са осигурени базовите функции и целта на практика е постигната. Не така обаче стоят нещата при тези, които следят развитието на технологиите.

 • Истинското изживяване на един клик от вас: Когато спортът е всичко

  www.aeroklubzrenjanin.org.rs - 23:45 26.11.2021 [1]

  Работата и грижите в ежедневието никога няма да свършат. И това не е минус, от който трябва да негодуваме. Задачите ни държат в напрежение и ни показват, че е нужно повече да ценим моментите на отмора.

 • Как да обзаведете домашния си офис – не пренебрегвайте тези съвети

  nashiadom.com - 22:27 26.11.2021 [1]

  Необходимостта от присъствието на офис у дома не беше от такова значение за повечето хора, преди светът да бъде обхванат от пандемията. Да, за редица държави хоум формата на работа не беше непозната територия, но за България представляваше рядко явление извън ИТ сектора. Днес това не е така, а процесът…

 • Поддръжката на матрака е закон: 3 стъпки към пълноценна употреба и здравословен сън

  izbrah.com - 22:20 26.11.2021 [1]

  Запомнете го – грижата за матрака е закон, гласи предупреждението на експертите в тази област. Всеки от нас избира тази добавка към спалнята си с особено внимание и чрез дълго проучване, което означава, че няма как след това просто да му обърнем гръб и да забравим за изискванията му.

 • 4 модела класически мъжки обувки, които всеки е длъжен да има

  www.avtora.com - 22:16 26.11.2021 [1]

  Да, несъмнено има мъже, които ще отхвърлят идеята за всичко различно от кецове и маратонки. Разбираме, че те не са привърженици на строгите правила в модата и могат умело да съчетаят спортните модели с облеклото си, каквото и да е то в момента.